Geoengineering

Vi ser det efterhånden hver dag! Himlen er krydset over med hvide striber efter fly. Disse fly-striber bliver hængende på himlen, og bredes langsomt ud til store hvidlige felter, der næsten spærrer for solen.
Det er ikke alle fly - men primært militærfly og fly fra lavprisselskaber - der levere disse skyer. Det kunne være at lavprisselskaberne får en speciel lav pris på dette flybrændstof. I øvrigt er der 10 gange så meget svovl i flybrændstof som der er tilladt i diesel / fyringsolie.
Der er tilsat forskellige kemikalier - indeholdende barium og aluminium - der skaber nanopartikler der får luftens fugtighed til at samle sig til dråber så der dannes skyer. Ikke Cumulus skyer der er tykke og skærmer imod solen - men cirrusskyer der "holder på varmen".
Geoengineering er ikke et nyt fænomen - man har tidligere fx. i forbindelse med OL i Beijing fordelt store mængder af sølv- nanopartikler - på de omkringliggende skyer så de afgav deres væde inden de kom ind til Beijing.
I 2010 var der en katastrofal tørke i det sydlige Rusland - hvor de har deres kornkammer - samtidig med at der var store oversvømmelser i Pakistan. Årsag og sammenhæng kendes ikke ...


Sky-dannelse skyldes bl.a. nanopartikler fra tidligere supernovaer der efterhånden har fået så lav en hastighed at de kan blive bremset op i vores atmosfære. Det er vores sol-aktivitet der styrer om der kommer få eller mange partikler. Ved høj aktivitet i solen - dannes der store magnetfelter - der skærmer for partiklerne - så vi dermed får færre skyer. Færre skyer ~ højere temperatur.
Den diskussion - der nu har løbet i over 20 år - at det er en forøgelse af CO2 fra 0,035 % til 0,04 % der er årsagen til en temperaturforøgelse har taget overhånd.
Dengang Erik den Røde tog til Grønland for 1000 år siden - var der betydeligt varmere på Grønland. Man kunne holde kvæg etc.


Chemtrail conspiracy theory