Få kontrol over medicinindustrien.


De rigeste og mest magtfulde industrier i verden gemmer sig under lægernes hvide kittel.
Medicinalindustriens ypperste mål er at få alle til at indtage deres medicin.
Det de ikke kan tjene penge på (fx.: C-vitamin & vitaminer generelt samt CBD-olie) bliver "talt ned" af "købte" læger .
For 30 år siden var det i orden hvis dit blodtryk var 100 + din alder over max 90.
I dag er vi kommet ned på at normalen er 120/80. Hvis blodtrykket  er over er det behandlingskrævende - penge til medicinalindustrien.
For 30 år siden var det i orden hvis dit kolesteroltal var under 7,5 nu er det sat til 5. Hvis kolesteroltallet er over er det behandlingskrævende - penge til medicinalindustrien.
I 50'erne kunne man købe CBD-olier uden problemer. Men idet alle i princippet selv kunne fremstille CBD-olier - kunne medicinalindustrien ikke tjene penge - på et produkt med stor gavnlig effekt på mange sygdomme. Derfor sørgede de for at kriminalisere hamp - hvilket har eskaleret til øget kriminalitet verdenen over.
Ved ethvert kemisk fremstillet produkt - følger en Grimms fortælling om de ødelæggelser "mulige bi-effekter" der er ved alle produkterne. En ansvarsfraskrivelse som accepteres af vores sundhedsvæsen - der får halvdelen af deres penge fra  medicinalindustrien.
Hvor mange læger har ikke modtaget gaver fra medicinalindustrien? Stødte til målrettet forskning - der kun kan patenteres af medicinalindustrien. Rejser til konferencer i eksotiske omgivelser etc.
Verdenens mest  dødelige sygdom - malaria - er der ingen af medicinalindustriens folk der har søgt en seriøs kur imod. Af den simple grund: De mennesker der har brug for medicinen har ingen penge...