For 12.800 år siden - blev jorden ramt af en metalmeteor på ca. 1 km i diameter.

DER ER MANGE BILLEDER HERUNDER + VIDEO ...

Det var i slutningen af den forrige istid - meteoren  eksploderede gennem Grønlands indlandsis. Store dele af indlandsisen fordampede og meget smeltede. På det tidspunkt boede de fleste mennesker - som i dag - i store byer tæt ved vandet/floder. Men idet der var akkumuleret meget af havvandet som is - lå byerne der hvor vi i dag har hav. (En overlevering er bl.a. Atlantis)

Grundet den smeltede is steg vandstanden efterfølgende ca. 120 meter. Mammutten og Sabeltigeren - uddøde på det tidspunkt.

Vandstanden er siden da sunket ca. 12 m. (Genopbygning af polernes iskapper.)

Man kan se spor efter den forhøjede vandstand - vandkoorosion - på Sfinksen i Giza.

På det tidspunkt var jorden befolkning på et meget højt teknisk og sundhedsmæssigt niveau.  Det meste af det de havde bygget og produceret gik til - kun pyramiderne rundt om jorden forblev der. Nogle pyramider/templer der med tiden er rystet fra hinanden - er efterfølgende forsøgt genopbygget på de meget store fundamentsten der blev tilbage.

Den mest kendt pyramide ligger  i Giza - den skulle efter sigende være bygget af ægypterne i løbet af ca. 20 år vha. bronze værktøj - for 4000 år siden. Men ret beset er der vel ingen der tror på de skrøner længere. Så med andre ord blev Pyramiden i Giza fremstilet før meteoren ødelagde det hele.

I de fleste religioner/overleveringer er der en beskrive af det kristendommen beskriver som syndfloden.

Endvidere var det på samme tid at Metusalem (bedstefar til Noah) døde. Hans alder er angivet til 969 år. Lad og tage det som et udtryk for at vores gener kunne holde os i live længere dengang.

Der er mange gæt på hvad alle de forskellige pyramider har været brugt til - nogle gætter på "trådløs" strømforsyning. Jeg hælder til at det har haft noget med strøm at gøre - men at der er tale om et "skjold"  til at holde den kosmiske stråling ude. Den kosmiske stråling mm. er årsagen til nedbrydningen af vores gener.

Formentlig er jorden blevet koloniseret flere gange af 3- 6 m store menneskelignende skabninger  -  der har hjulpet den teknologiske udvikling. (Mange af de døre/porte der er tilbage i ældgamle bygninger rundt omkrig på jorden har ens-lignende åbninger der er meget store).
Disse fremmede er af nogen blevet opfattet som guder - og har afbilledet dem mange steder.

De fremmede har formentlig vidst at meteoren ville ramme jorden og har advaret dele af befolkningen (iht. overleveringer bl.a. Noah)  - inden de selv har forladt jorden.

Kina
Kinesiske pyramider
Ægypten
Se hovedartikel Ægyptens pyramider
Pyramiderne i Giza, som omfatter ni pyramider som
Menkaures pyramide
Khafres pyramide
Den store pyramide i Giza
Pyramiderne ved Dahshur:
Bent pyramide
Røde pyramide
Sorte pyramide
Pyramiden ved Meidun
Frankrig
Falicon-pyramiden
Grækenland
Pyramiden ved Hellinikon
Italien
Gaius Cestius-pyramiden, Porta San Paolo i Rom
Mesopotamien (Irak)
Ziggurat ved Ur
Babylons hængende haver
Mexico
Se hovedartikel Mesoamerikanske pyramider
Store pyramide ved Cholula, Puebla; verdens største 450*450 meter.
Peru
Lerstenspyramiderne ved Túcume
Persien (Iran)
Ziggurat ved Sialk
Ziggurat ved Chogha Zanbil
Polynesien
Stjerne-pyramiden eller Pulemelei Mound, Samoa
Marae ved Mahaiate, Tahiti
Spanien
Pyramiderne ved Güímar, Tenerife, Kanariske Øer
Sudan
Nubiske pyramider
Omstridte forhistoriske pyramider
Bosnien & Hercegovina
Bosniske pyramider (pyramide-formede bakker), som omfatter fem påståede pyramider. Påstandene har dog ingen opbakning i arkæologiske kredse.
Caribien
Sunkne pyramider hævdes at være fundet nær Bimini og Cuba.
Japan
Yonagunis sunkne pyramide.